Lladrovci thërret konfrencë në orën 15:00 në Drenas

Kandidati i PDK-së për kryetar të Drenasit, Ramiz Lladrovci, sot ka thirrur konferencë për media në orën 15:00 në Drenas.

Lajme

08/12/2016 14:03

Nuk dihet ende se për çfarë do të flas Lladrovci, por sot gjatë ditës është arritur marrëveshja ndërmjet Nismës për Kosovën dhe kandidatit të pavarur Xhavit Drenorit.