Lista e kandidatëve të VV-së për Kuvendin Komunal të Gjakovës

Kjo është lista e kandidatëve të Lëvizjes Vetëvendosjes për Kuvendin Komunal të Gjakovës.

Lajme

24/08/2017 17:30

Këtë e ka bërë publike Driton Çaushi, i cili edhe është kandiat për kryetar të Gjakovës. “Është një listë që përbashkon njerëzit me dije, vullnet e guxim. Është listë e qytetarëve të ndershëm e aktivë dhe e profesionistëve të zotë nga e gjithë Gjakova, që me punën e tyre do ta mundësojnë fitoren e Vetëvendosjes, e cila do ta jetësojë ndryshimin në komunën tonë. Kjo është lista e fitores”, ka shkruar ai.

 1. Driton Çaushi – Ligjërues në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë
 2. Shpejtim Dylazeka – Kirurg
 3. Janina Zherka – Udhëheqëse e grupit në kompaninë “IPKO”
 4. Hajdar Hoxha – Auditor
 5. Agon Batusha – Master në “Integrime Evropiane”
 6. Lumturije Lyta – Kryeshefe e administratës në QKMF
 7. Fitim Abrashi – Analist Kredie
 8. Majlind Ferdulli – Mësimdhënës në shkollën “Emin Duraku”
 9. Mimoza Shala – Ekonomiste
 10. Shpend Kumnova – Ekonomist
 11. Blerina Zefaj – Ekonomiste
 12. Ermal Kusari – Mjek veterinar
 13. Kreshnik Alijaj – Ekonomist
 14. Vjollca Roka – Juriste
 15. Sali Golaj – Agronom
 16. Hekuran Soba – Inxhinier i matematikës
 17. Elinda Rexha – Pruthi – Edukatore
 18. Bledor Hoxhaj – Ekonomist
 19. Hekuran Zhubi – Kirurg
 20. Besiana Zeka – Inxhiniere, webdeveloper
 21. Mifail Berisha – Mësimdhënës
 22. Ardijan Hasani – Student i nivelit Master në Marketing
 23. Blerta Spahija – Arkitekte
 24. Ngadhnjim Haxhosaj – Gazetar
 25. Blerim Rexha – Inxhinier i ndërtimtarisë
 26. Elena Spahija – Bachelor në “Kimi – Biologji”
 27. Bajram Selimaj – Mësimdhënës i teknologjisë
 28. Agim Buza – Bachelor në “Administratë Publike”
 29. Klodina Kryeziu – Profesoreshë në shkollën “Prenk Jakova”
 30. Lisjan Perolli – Bachelor në “Gjuhë dhe Letërsi Angleze”
 31. Granit Bordoniqi – Kontabilist
 32. Lirika Komoni – Sociologe
 33. Mustafa Domi – Mësimdhënës i edukatës fizike
 34. Jakup Isufi – Teknolog
 35. Berlinda Kqira – Ekonomiste
 36. Ilir Hereqi – Master në “Diplomaci”
 37. Diellza Bezera – Juriste
 38. Driton Dujaka – Teknik i dhëmbëve