Lista e detyrave të Encës për vitin 2017 (Foto)

Enca ka treguar qëllimet e saj për Vitin e Ri.

ShowBiz

08/12/2016 17:13

Përmes postimeve në Snapchat, Enca ka zbuluar dy gjërat që ajo pret t’i realizojë vitin e ardhshëm, e ato janë të mësojë të ngasë veturën dhe të gatuajë, dy gjëra këto vërtetë me rëndësi në jetën e njeriut./lajmi.net