‘Liqeni Ibrahim Rugova’ (Foto)

Gjithçka është mbuluar nga uji te sheshi “Ibrahim Rugova” dhe ai “Skënderbeu”, sheshet kryesore në Prishtinë.

Lajme

03/08/2015 15:29

Shiu dhe breshër që po vazhdon në Prishtinë që rreth një orë ka shkaktuar kaos në Prishtinë.

Stuhia përveç që ka rrëzuar shumë gjëra edhe ka bllokuar rrugë.

Para Kuvendit të Kosovës dhe në Qeveri është shumë e vështirë të hyhet ngase uji ka mbuluar gjithçka.

Shehsi Ibrahim Rugova