Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Linda Morina tenton t’i këndoj edhe kombëtares (Video)

21:41 | 10 Korrik 2015

Linda Morina

Duke lënë anash cilësinë, Linda Morina ka mundësi të thyejë ndonjë rekord. Kjo për këngët më të shpejta.

Menjëherë pasi që Gjykata e Arbitrazhit Sportiv, CAS, me qendër në Lozanë të Zvicrës, dha verdiktin e saj, duke i dhënë 3 pikët e mohuara në tavolinë Kombëtares së Shqipërisë për ndeshjen dhunshme Serbi-Shqipëri, zhvilluar më 14 tetor të vitit të kaluar, ajo ka publikuar një këngë për kombëtaren, raporton lajmi.net.

Duke uruar gjithë shqiptarët dhe Shqipërinë, me flamurin që u lëshua në Beograd mbrapa vetes, Linda Morina mes tjerash ‘këndon’: Në Beograd të Serbisë çetnike kanë luajt shqiponjat e Shqipërisë etnike. (lajmi.net)