Limaj i jep leksione Kurtit për dialogun: Pat shansin ta ristartojë atë, gaboi

Fatmiri Limaj duke folur për situatën aktuale në dialogun Kosovë-Serbi, ka thënë se Kurti e pati shansën ta bëjë ‘restart’ dialogun por që sipas tij nuk e bëri dhe gaboi. Ai në “Politiko” tha që nuk jemi t’u marrë asgjë pasi po japim Asociacionin teksa ka përmendur dy gjëra që sipas tij kemi pasur mundësi…

Lajme

19/09/2023 22:11

Fatmiri Limaj duke folur për situatën aktuale në dialogun Kosovë-Serbi, ka thënë se Kurti e pati shansën ta bëjë ‘restart’ dialogun por që sipas tij nuk e bëri dhe gaboi.

Ai në “Politiko” tha që nuk jemi t’u marrë asgjë pasi po japim Asociacionin teksa ka përmendur dy gjëra që sipas tij kemi pasur mundësi me i realizu.

“Bashkimit Evropian me i thanë mos u lodhni se meqë Serbia nuk qenka gati me na njoftë atëherë le të na njohin 5 shtete e BE-së dhe e dyta, anëtarësimi në NATO”, tha Limaj.

Ai tutje tha që është gabim që tani pas përfundimit të marrëveshjes të thuhet që ndermjetësuesi nuk bënë.

Limaj po ashtu tha që Kurti në Ohër është dashur që t’ua bëjë me dije BE-së e SHBA-së se çfarë po bënë Vuçiq në veri të Kosovës.