Lideri opozitar boshnjak do ta njihte Kosovën po të ishte kryeministër

Kreu i Partisë Liberalë Demokratike në Bosnje dhe Hercegovinë, Çedomir Jovanoviq, në një intervistë ka folur për njohjen e Kosovës.

Lajme

03/08/2015 10:04

Ai ka thënë se nëse do të ishte kryeministër Bosnja do ta njihte shtetësinë e shtetit kosovar.

Jovanoviq ka thënë se qëndrimet e kryeministrit Alojzije Stepinac dhe peshkopit Nikolaj janë të diskutueshme sa i përket njohjes së shtetit të Kosovës, shkruan gazeta serbe Telegraf. /Klan Kosova.