Liderët politik dhe ambasadori amerikan nisen për te presidentja Jahjaga (Foto)

Takimi që do të nis për pak minuta mes liderëve të partive politike dhe presidentes Atifete Jahjaga do të jetë i vëzhguar edhe nga Amerika.

Lajme

08/02/2016 09:14

Në këtë takim që fillon pas pak minutash, Jahjaga do të dëgjojë propozimet e Hashim Thaçit, Isa Mustafës dhe Ramusha Haradinajt në prani të ambasadorit amerikan, Greg Delawie.

Takimi i presidentes së Kosovës, Atifete Jahjaga në takimi me liderët e partive politike ka vetëm një pikë: tejkalimi i krizës dhe zhbllokimi i institucioneve, ka thënë një burim brenda presidencës.

a - Copy aa aaa - Copy