“Liderët e G20 tallen Botën”

Aktivistët australianë janë paraqitur me portrete qesharake të disa prej liderëve botërorë të cilët të shtunën hapin Samitin G20 në Brisbane, në shenjë proteste kundër pabarazisë dhe demagogjisë që ata shfaqin në takime të këtilla. Getty Images

Fotolajm

14/11/2014 13:22

Aktivistët australianë janë paraqitur me portrete qesharake të disa prej liderëve botërorë të cilët të shtunën hapin Samitin G20 në Brisbane, në shenjë proteste kundër pabarazisë dhe demagogjisë që ata shfaqin në takime të këtilla. Getty Images