Lexhendar dhe Vizionar

Partia e Fortë përuroi Sheshin Zahir Pajaziti në Prishtinë. Visar Arifaj preu shiritin, disa ditë para se këtë ta bënte Isa Mustafa. Ai edhe një herë tregoi se është vizionar dhe u paraprinë gjërave. (Video: lajmi.net)

Lajme

24/09/2013 12:33