Leonora Jakupi nuk e lë muzikën

Janë bërë 20 vjet që është aktive në skenën tonë. Shumë këngë, videoklipe e koncerte kanë bërë që Leonora Jakupi të jetë një ndër emrat më të skenës sonë.  E duket që shumë gjatë do të jetë me ne, pasi që këngëtarja ka thënë që nuk largohet nga muzika, pa e lënë muzika ate...

ShowBiz

14/01/2015 09:25

Është shkruar që Leonora Jakupi do të tërhiqet nga muzika, por jo nuk është e vërtet. Vetë këngëtarja përmes një postimi në ‘Instagram’, ka theksuar se nuk e ka në plan të largohet nga profesioni i saj.

“Për të gjithë fansat dhe adhuruesit e këngës sime. Kureshtarët, dashamirët, gazetarët, mediat. Pa merak, unë nuk e lë muzikën, vetën nëse ajo më le mua. E juaja L.J”, ishte mbishkrimi që e la këngëtarja në’ Instagram’. Lajmi.net