Lëndohet n​jë vajzë pasi i shkrep arma aksidentalisht

Rasti ka ndodhur dje në mesditë në Lipjan. 

Lajme

07/06/2020 12:31

Një vajzës i ka shkrepur arma aksidentalisht dhe e njëjta ka pësuar një lëndim të lehtë, gërvishtje.

Rasti ka ndodhur dje në mesditë në Lipjan.

Me urdhër të prokurorit është hapur rasti si me lartë dhe është bërë konfiskimi i armës.