LDK: Shantazhon Truproja e Thaçit

LDK thotë se grupe të caktuara të njerëzve, të prirë nga Lulëzim Buja, Truproja e Kryeministrit Thaçi, po shkojnë nga një qendër votimi te tjetra.

Lajme

03/11/2013 15:28

Lidhja Demokratike e Kosovës, Dega në Lipjan, në një komunikatë të lëshuar për media, thotë se truproja e Kryeministrit Hashim Thaçit po i shantazhon qytetarët e Lipjanit

“Grupe të caktuara të njerëzve, të prirë nga Lulëzim Buja, truproja e Kryeministrit të vendit, po shkojnë nga një qendër votimi te tjetra”.

“Rreth orës 12.00 Lulëzim Buja u pa në Qendrën e Votimit në Babush, derisa ai është votues në QV’në në Kraishtë”.

“Grupe të tilla po përpiqen me shantazh dhe kërcënime të ndikojnë te qytetarët”.

“Kjo sjellje reflekton frikë e shantazh dhe po jep indikacione për qëllime të prishjes së procesit të votimeve nëpër vendvotime”.