LDK me mbledhje urgjente, demarkacioni?

18:09 | 12 Korrik 2016

Nga mbledhja e LDK-se

Lidhja Demokratike e Kosovës në këto momente është duke mbajtur një mbledhje në selinë e saj qendrore në Kompleksin “Qafa”.

Arsyeja se pse është thirrur kjo mbledhje mund të jetë anulimi i mbledhjes së Qeverisë, ku do të procedohej marrëveshja për demarkacionin e kufirit me Malin e Zi, por edhe ndoshta për tkurrjen e ministrive.

Këtë të fundit e ka përmendur sot gjatë ditës, ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj.

Para parkingut të selisë së LDK-së janë duke u parë veturat e të gjithë zyrtarëve të LDK-së përfshirë kryetarin Mustafa dhe anëtarët tjetër./Klan Kosova