Laura Fazliu ndalet në raundin e dytë të Grand Prix “Almada 2023”

Ka përfunduar gara për xhudisten tonë, Laura Fazliu në Grand Prix “Almada 2023” që po zhvillohet në Portugali. Në kuadër të kategorisë deri në 63 kilogramë, Fazliu raundin e parë e kaloi pa luftë, kështu duke u kualifikuar menjëherë në raundin e dytë, transmeton lajmi.net. Aty, Fazliu u ndal nga xhudistja spanjolle, Sarai Padilla Guerrero.…

Sport

28/01/2023 13:53

Ka përfunduar gara për xhudisten tonë, Laura Fazliu në Grand Prix “Almada 2023” që po zhvillohet në Portugali.

Në kuadër të kategorisë deri në 63 kilogramë, Fazliu raundin e parë e kaloi pa luftë, kështu duke u kualifikuar menjëherë në raundin e dytë, transmeton lajmi.net.

Aty, Fazliu u ndal nga xhudistja spanjolle, Sarai Padilla Guerrero.

Përveç Fazliut, Kosovën në Grand Prix “Almada 2023” po e përfaqësojnë edhe Loriana Kuka, Shpati Zekaj dhe Dardan Cena./Lajmi.net/