Të Infektuar: 3508

Të Shëruar: 1902

Të Vdekur: 75

Latifi: Thaçi do ta nënshkruajë marrëveshjen Kosovë-Serbi, qeveria e Hotit do ta implementojë

19:17 | 3 Qershor 2020

Profesori i Filozofisë, Blerim Latifi, ka thënë se Qeveria Hoti është krijuar vetëm për një punë: administrimin e marrëveshjes finale Kosovë- Serbi.

Sipas Latifit, Thaçi do ta nënshkruaj këtë marrëveshje, ndërsa qeveria e Hotit do ta implementojë.

Ky është postimi i tij i plotë:

Qeveria Hoti është krijuar vetëm për një punë: administrimin e marrëveshjes finale Kosovë- Serbi!
Thaçi do ta nënshkruaj këtë marrëveshje!
Qeveria Hoti do ta implementoj!
PDK do ta mbështes në Kuvend!
VV do të protestoj në rrugë!
The end of history!

P.s. Nuk e paragjykoj përmbajtjen e marrëveshjes, sepse ende nuk e di cila do të jetë ajo! Hipotezat dhe parashikimet e deritanishme mbetet për t’u testuar!