Latifi raporton në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, do të flasë për shëndetësinë e vendit

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, sot do të raportojë para Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale.