Largohet nga garat e shpejtësisë për t’u bërë modele pornografie, pilotja po shijon paratë

Rennee ka krijuar një uebfaqe me abonim, ku ndan imazhe erotike dhe pornografike për të rriturit.

Bota

09/06/2020 14:24

Suksesi i saj në këtë botë ka qenë i jashtëzakonshëm dhe ajo po fiton më shumë se 11.200 euro në ditë.

“Është gjëja më e mirë që kam bërë ndonjëherë në jetën time. Ky vendim më ka futur në një situatë financiare që nuk mund ta kisha ëndërruar kurrë dhe po e shijoj,” – shpjegoi Renee Gracie në gazetën “Daily Telegraf”, transmeton Tch.

“Ndihem mirë me ata që më telefonojnë. Po fitoj para dhe ndihem rehat me atë që po bëj.”

25-vjeçarja e ja humbur pasionin për garat e shpejtësisë, si modele po fiton shumë më tepër.