Lansohet traileri i ‘FIFA 16’ (VIDEO)

Lionel Messi dhe Sergio Aguero janë pjesë e trailerit të lojës elektronike ‘FIFA 16’.

Sport

16/09/2015 17:21

‘EA’ e ka lansuar trailerin e lojës elektronike ‘FIFA 16’.

Në këtë reklamë marrin pjesë lojtarë si Lionel Messi e Sergio Aguero.

Përveç tyre, pjesë e trailerit janë edhe futbollistja e njohur amerikane, Alex Morgan, Koby Bryant dhe Pele.

‘FIFA 16’, është njëra prej lojërave më të preferuara në botë.

YouTube player