Lansohet fushata për parandalimin e migrimit të parregullt

Ministria e Punëve të Brendshme me mbështetjen e projektit të binjakëzimit të financuar nga Bashkimi Evropian “Fuqizimi i institucioneve të Kosovës, në menaxhimin efektiv të migrimit”, nesër do të lansoj fushatën vedijësuese për parandalimin e migrimit të parregullt.

Lajme

01/03/2017 07:40

Në këtë konferencë do të flasin, ministri i Punëve të Brendshme, Skender Hyseni, shefja e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, znj. Nataliya Apostolova, Ambasadorja e Holandës në Kosovë, znj. Gerrie Willems dhe Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri.

Lansimi i fushatës vetëdijësuese do të mbahet nesër më 1 mars 2017, duke filluar në ora 10:00, në ndërtesën kryesore të MPB-së.

Ky projekt financohet nga Bashkimi Evropian, ndërsa implementohet nga Holanda si partner kryesor dhe Austria e Suedia si partner mbështetës në partneritet me Ministrinë e Punëve të Brendshme të Republikës së Kosovës, respektivisht me Departamentin për Shtetësi, Azil dhe Migrim.