Landry në super formë

Landry ka frekuentuar disa dyqane, pasi për të kjo ditë e premte ka qenë pushim. Modelja është paraqitur me një stil fascinues, duke veshur pantallona me ngjyrë të bardhë dhe të zezë, teksa lartë kishte veshur një xhaketë të lëkurës me ngjyrë të zezë dhe një këmishë poashtu me ngjyrë të zezë. Për më shumë,…

ShowBiz

01/03/2014 18:34

Landry ka frekuentuar disa dyqane, pasi për të kjo ditë e premte ka qenë pushim.

Modelja është paraqitur me një stil fascinues, duke veshur pantallona me ngjyrë të bardhë dhe të zezë, teksa lartë kishte veshur një xhaketë të lëkurës me ngjyrë të zezë dhe një këmishë poashtu me ngjyrë të zezë.

Për më shumë, ajo kishte në dorë dhe një çantë të madhe të zezë, duke mos harruar këtu as të vendos syzet e diellit, të cilat i qëndronin për mrekulli.

Landry është zgjedhur si Miss Amerika në vitin 1996, dhe forma e saj në ditët e sotme, vërteton edhe një herë këtë çmim të merituar nga ajo.