Lajmi.net shpërblen lexuesit

Ndeshja e parë miqësore ndërkombëtare e Kosovës kundër Haitit po afron. Dueli historik i Përfaqësueses po i numëron ditët e fundit para zhvillimit të tij më 5 mars. Dhe, duke pasur parasysh ngjarjen e rëndësishme, Lajmi.net ka vendosur t’i shpërblejë lexuesit besnikë. Si sponsor medial i ballafaqimit, ju njoftojmë se secili prej jush ka mundësinë…

Sport

27/02/2014 10:50

Ndeshja e parë miqësore ndërkombëtare e Kosovës kundër Haitit po afron. Dueli historik i Përfaqësueses po i numëron ditët e fundit para zhvillimit të tij më 5 mars.

Dhe, duke pasur parasysh ngjarjen e rëndësishme, Lajmi.net ka vendosur t’i shpërblejë lexuesit besnikë. Si sponsor medial i ballafaqimit, ju njoftojmë se secili prej jush ka mundësinë që të fitojë një biletë falas për takimin kundër Haitit.

Për të mësuar më shumë detaje për lojën shpërblyese,