Lajme tragjike nga Italia, shkon në 22 numri i të vdekurve

15:26 | 14 Gusht 2018

Ka shkuar në 22 të vdekur numri i personave në Genova.

Siç shkruajnë mediat italiane, numri i viktimave pritet të rritet sërish, për shkak të numri të madh të të plagosurve.

Me të vdekurve mësohet se është edhe 1 fëmijë i vdekur.

Makinat dhe njerëzit e përfshirë në katastrofë kanë rënë nga së paku 100 metër dhe autoritetet kanë ngritur dyshimet për kolaps të strukturës së urës.

‘Këtu është ferri’,- shprehen të terrorizuar dëshmitarët e ngjarjes por edhe punonjësit e ndihmës së shpejtë të cilët po përpiqen të nxjerrin të mbijetuarit nga rrënojat.