Lajm i mirë për shërbyesit civil para vikendit

Është bërë ekzekutimi i pagave për shërbyesit e administratës publike për muaj qershor.

Lajme

29/06/2018 12:07

Ministria e Financave njofton se duke u nisur nga gjendja e mirë në bilancin bankar,  ka bërë sot ekzekutimin e pagave për muajin qershor, për të gjithë shërbyesit e administratës publike dhe ata që marrin pagë nga Buxheti i Republikës së Kosovës. /Lajmi.net/