Lajçak pyetet për njohjen reciproke: Për të marrë, duhet të jesh i gatshëm të japësh diçka

Para mediave në Prishtinë, për vizitën dhe takimet që ka pasur me liderët politik, ka folur emisari Special i BE-së për dialogun, Miroslav Lajçak.