Lawreson: Balotelli, humbje e kohës

Ish-mbrojtësi i Liverpoolit, Mark Lawreson ka sulmuar Balotellin për të cilin ka thënë se nuk duhet të jetë në këtë skuadër pasi është vetëm një humbje e kohës.

Sport

09/03/2015 09:45

Balotelli është vetëm një humbje e kohës dhe nuk duhet të jetë te skuadra e Liverpoolit, gjithnjë sipas fjalëve të thëna nga Mark Lawreson.

“Harrojeni Mario Balotellin. Ai absolutisht është vetëm një humbje e kohës. Nuk duhet të jetë as afër këtij klubi”.

“Ai mund të krijojë diçka, mirëpo në 99 nga 100 tentime do të ju lë juve poshtë”, përfundoi Lawreson.