Lady Gaga befason me paraqitjen në hapjen e Lojërave Olimpike (Video)

Lady Gaga ka befasuar të gjithë me performancën e saj në ceremoninë e hapjes së Lojërave Olimpike Evropiane në Baku, Azerbajxhan.

ShowBiz

17/06/2015 17:00

Në stadium ku ishin të pranishëm rreth 68 mijë njerëz,Gaga ka performuar këngën e njohur të John Lennon,Imagine.

Paraqitjen e Gaga-s dhe ceremoninë e hapjes,mund t’i shikoni në videot më poshtë:

YouTube player
YouTube player