Kylie Jenner, takim me një person misterioz

Modelja Kylie Jenner është parë gjatë ditës së hënë me një person misterioz në West Hollywood. Javën e fundit ajo është parë me shokun e saj më të ngushtë, Jaden Smith, mirëpo si duket tashmë ajo dëshiron të gjejë një të dashur. Ajo më vonë ka postuar një foto në rrjetin social Instagram, duke shkruar…

ShowBiz

25/02/2014 20:01

Modelja Kylie Jenner është parë gjatë ditës së hënë me një person misterioz në West Hollywood.

Javën e fundit ajo është parë me shokun e saj më të ngushtë, Jaden Smith, mirëpo si duket tashmë ajo dëshiron të gjejë një të dashur.

Ajo më vonë ka postuar një foto në rrjetin social Instagram, duke shkruar gjithashtu edhe një mesazh: “Sot ishte një ditë e mirë”.

Ajo ka veshur një fustan të mbyllët dhe të shkurtër, duke vendosur dhe një palë syze dielli, teksa personi misterioz ka bërë një kombinim mjaft interesant në veshjen e tij.