Ky vozitës kamioni është i çmendur apo në gjumë !? |VIDEO|

Ky kamion i bërllogut që ishte duke udhëtuar nëpër një autostradë në Arabi Saudite, është gjiruar përderisa shkatërroi sinjalizimin e autostradës, pasiqë kishte harruar t'a mbyllte pjesën e pasme.

Fun

17/08/2015 14:16

Pak kohë përpara se kamioni të përplasej, një veturë tjetër shihet duke i shkuar prapa dhe duke e sinjalizuar me qëllim që t’a paralajmëroj vozitësin e kamiionit, por ai dështoti t’i jepte ndihmën e nevojshme pasiqë kamini u përplas duke e hedhur përtokë gjithë sinjalizimin.

Në përshkrimin e videos thuhet që ajo pamje është kapur në Arabi Saudite. /lajmi.net

 

YouTube player