Ky truk i thjesht e shëron ejakulimin e hershëm

Studimet e ndryshme tregojnë se mbi 30 për qind e meshkujve vuajnë nga ejakulimi i hershëm, dhe shumë të tjerë vuajnë në heshtje.

Lifestyle

20/01/2017 14:53

Kjo dukuri është mjaft e zakonshme dhe thuhet se një nga tre meshkuj e përjetojnë këtë problem dikur në jetën e tyre.

Por, fatmirësisht ekziston një mënyrë përmes së cilës mund ta  shëroni ejakulimin (popullore: prishjen) para kohe në dhomën tuaj.

Ushtrimet e thjeshta të komblikut mund të ndihmojnë në rritjen e potencës, në përmirësimin e forcës së ereksioneve, në rritjen e qëndrueshmërisë etj.

Sipas ekspertëve mjekësorë, ushtrimet e zverkut e përmirësojnë kontrollin që keni mbi ejakulimet, gjë që shpin në seks më të mirë.