Ky qen sillet si një vëlla i madh për këtë foshnje (Video)

Edhe pse nuk janë njerëz, qentë duket se kanë intuitë kur është fjala për foshnjet.

Fun

23/10/2015 19:13

Nganjëherë një qen është aq i dobishëm dhe di aq shumë, sa që mund të kryej detyra të caktuara ngjashëm me njeriun.

Nuk thuhet kot se qeni është miku më i mirë i njeriut dhe se qentë me të vërtetë dinë ta shprehin dashurinë.

Qeni i shfaqur në videon më poshtë merr rolin e vëllait të madh dhe e mbulon foshnjën me batanije, përderisa ajo ishte duke fjetur. (lajmi.net)

YouTube player