Ky është numri i pacientëve të cilët po trajtohen nga COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme

149 pacientë janë duke u trajtuar pas infektimit me COVID-19.

Lajme

15/02/2022 09:08

Sipas raporteve të ditës së djeshme nga klinikat COVID-19 në kuadër të QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme në trajtim mjekësor janë 149 pacientë.

Prej tyre 141 janë të konfirmuar me COVID-19, 7 të negatizivuar dhe një i pakonfirmuar, transmeton lajmi.net.

Njoftimi i plotë:

Sipas raporteve të datës 15 shkurt 2022 nga klinikat Covid-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim mjekësor janë 149 pacientë. Prej tyre 141 të konfirmuar me Covid-19 pozitivë, 7 të negativizuar dhe 1 i pakonfirmuar.

101 pacientë janë me oksigjeno-terapi, kurse në Mjekim Intensiv 13 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 54 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 13 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 3 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 5 pacientë

Spitali i Prizrenit, 12 pacientë

Spitali i Gjilanit, 12 pacientë

Spitali i Pejës, 13 pacientë

Spitali i Gjakovës, 15 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, 15 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient./Lajmi.net/