Ky është njëri nga të arrestuarit në Kumanovë (Foto)

Bajram Elshani nga fshati Sopij –Suharekë, ishte pjesë e Grupit të Kumanovës, dhe tani bënë pjesë në mesin e të arrestuarve më 10 maj, gjatë përleshjes së armatosur me forcat policore maqedonase.

Lajme

23/06/2015 17:19

Fotografitë e tij janë shpërndarë nëpër rrjetet sociale.

“Bajram Elshani nga fshati Sopij –Suharekë, i burgosur në Betejën e Lavdishme te Kumanovës 9-10 Maj 2015”, është mbishkrimi të cilët mbajnë fotografitë e shpërndara të Elshanit.

1

2

3