Ky është Bruce Lee i ardhshëm (Video)

Disa fëmijë shkojnë në kurse për piano, për gjuhë, matematikë etj., por disa të tjerë vendosin të bëjnë diçka më shumë.

Fun

19/01/2015 20:09

Vogëlushi në këtë video ka diçka më shumë, që është serioze dhe befasuese në të njëjtën kohë.

Shikojeni se si ai performon lëvizje shumë të ngjashme me ato të Bruce Lee-së. Madje, videoja që po bën gjiron e botës ka shfaqur komente nga më të ndryshmet, duke filluar nga ajo se a thua vallë ky mund të jetë Bruce Lee i ardhshëm, transmeton Lajmi.net.

Shikoni lëvizjet e tij mahnitëse të kung fu-së.