Kuvendi i Kosovës mban nesër seancë të jashtëzakonshme për sigurimet shëndetësore

Kuvendi i Republikës së Kosovës ka njoftuar se nesër do të mbahet një seancë e jashtëzakonshme. Seanca do të filloj nga ora 10:00. Rendi i ditës: Shqyrtimi i Propozim-rezolutës për gjendjen në shëndetësi dhe sigurimet shëndetësore.  /Lajmi.net/  

Lajme

28/02/2024 16:09

Kuvendi i Republikës së Kosovës ka njoftuar se nesër do të mbahet një seancë e jashtëzakonshme.

Seanca do të filloj nga ora 10:00.

Rendi i ditës:

Shqyrtimi i Propozim-rezolutës për gjendjen në shëndetësi dhe sigurimet shëndetësore.  /Lajmi.net/