Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Kush do të zgjidhë krizën e energjisë?

15:56 | 14 Nentor 2017

Një mijë vjeçar, sa mund të ndryshojë botën?

Përparimi i teknologjisë po vazhdon dita ditës, dhe mjete të reja për përmirësimin dhe lehtësimin e jetës po vijnë në pah sa hap e mbyll sytë, shkruan lajmi.net

Sipas shkencëtarit Stephen Hawking, 1000 vjet nga tani, nanoteknologjia do të jetë në gjendje të pastrojë dëmet, të pastrojë ujin dhe ajrin, të kapë normalisht energjinë diellore.

Materialet e reja do t’i përgjigjen nevojës për energji efikase dhe do të ketë teknologji të mjaftueshme për të arritur çdo qëllim në këtë drejtim. /Lajmi.net/