Kusari-Lila: Me LDK-në dhe VV-në jemi pajtuar për bashkëqeverisje

Kryetarja aktuale e Gjakovës, e cila po synon edhe një mandat në këtë komunë, në zgjedhjet e 22 tetorit nuk doli me rezultatin e pritur.