Kurti takon përfaqësuesit e FMN-së, flet për rreziqet fiskale

Sot në zyrat e Lëvizjes Vetëvendosje ishin në vizitë përfaqësuesit e Fondit Monetar Ndërkombëtar, Ruud Veremulen dhe Selim Thaçi të cilët u pritën nga Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti dhe Nënkryetari, Besnik Bislimi.

Lajme

28/06/2018 16:50

“Me përfaqësuesit e FMN-së u diskutua shqetësimi për rreziqet fiskale që nuk përmbushin planifikimin buxhetor për të hyrat në këtë vit si dhe për ndikimin buxhetor afatmesëm dhe afatgjatë të një sërë vendimesh qeveritare si në paga e poashtu edhe në politika sociale që më shumë janë iniciativa të fragmentarizuara që nuk ndikojnë në uljen e varfërisë në Republikën e Kosovës”, ka thënë Kurti, thuhet në njoftimin e VV-së

Ai ka thënë se poashtu, përfaqësuesit e FMN-së njoftuan edhe me angazhimet e tyre aktualisht dhe për vizitën e ardhshme që do ta kenë në Republikën e Kosovës./Lajmi.net/