Kurti në Irlandë të Veriut pritet nga ministrja e parë Michelle O’Neill, flasin për një sërë çështjesh

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka udhëtuar në Irlandë të Veriut, ndërsa lajmin për ardhjen e tij e konfirmuan “Northern Ireland Executive”, në platformën “X”. Në këtë takim Kurti u prit nga Ministrja e parë Michelle O’Neill dhe zëvendësministrja e parë Emma Little-Pengelly në Kështjellën Stormont, shkruan lajmi.net. Ndërsa në takim u diskutua një sërë…

Lajme

28/02/2024 15:01

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka udhëtuar në Irlandë të Veriut, ndërsa lajmin për ardhjen e tij e konfirmuan “Northern Ireland Executive”, në platformën “X”.

Në këtë takim Kurti u prit nga Ministrja e parë Michelle O’Neill dhe zëvendësministrja e parë Emma Little-Pengelly në Kështjellën Stormont, shkruan lajmi.net.

Ndërsa në takim u diskutua një sërë çështjesh, duke përfshirë paqen dhe pajtimin.

“Ministrja e parë Michelle O’Neill dhe zëvendësministrja e parë Emma Little-Pengelly pritën sot në Kështjellën Stormont kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti. Diskutimet mbuluan një sërë çështjesh, duke përfshirë paqen dhe pajtimin.” /Lajmi.net/