Kurti mungon në samitin në Tiranë përkundër ftesës, Rama tregon arsyet

Në Samitin BE-Ballkani Perëndimor, kryeministri Kurti nuk është parë të jetë prezent. Kryeministri Rama ka treguar arsyen përse, Kurti nuk është në samit. Rama tregoi se Kurti nuk është prezent “për shkak të arsyeve objektive”. “Këtu përfundon pjesa publike për median. Ne do të vazhdojmë me deklaratat e udhëheqësve. Më lini t’ju them paraprakisht se…

Lajme

29/02/2024 10:59

Në Samitin BE-Ballkani Perëndimor, kryeministri Kurti nuk është parë të jetë prezent.

Kryeministri Rama ka treguar arsyen përse, Kurti nuk është në samit.

Rama tregoi se Kurti nuk është prezent “për shkak të arsyeve objektive”.

“Këtu përfundon pjesa publike për median. Ne do të vazhdojmë me deklaratat e udhëheqësve. Më lini t’ju them paraprakisht se për shkak të arsyeve objektive, kryeministri i Kosovës nuk është i pranishëm”, theksoi Rama.

Ndërsa kryeministri Kurti ndodhet në Mbretërinë e Bashkuar, saktësisht Irlandë të Veriut, ku është duke mbajtur takime me udhëheqës opozitarë atje dhe dje është parë edhe në “Queens University” në Belfast. /Lajmi.net/