Kurti: Çarmatoja e UÇK-së ka qenë gabim

Albin Kurti, nga Lëvizja Vetëvendosje mori fjalën pas fjalimit të Ahshim Thaçit.

Lajme

03/08/2015 18:22

Ai tha se çarmatosja e UÇK-së ka qenë gabim.

“Neve na mungon qenësia shtetërore. Ju keni gabuar dhe duhet ta pranoni atë e jo të këmbënguli që nuk keni gabuar. Keni mundur të thoni se keni nënshkruar Ramubje-n duke para masakrën e Reqakut”, tha Kurti.

“Duhet tu thoni mediave të huaja që keni lugut në vi të arë, jo atje me thanë nuk kemi qenë e këtu po thoni që keni qenë. Mos e bëni atje pulën e këtu skifterin”, tha Kurti.

Në fund tha, që duhet të mos votohet Specialja dhe duhet lënë anash politikën./lajmi.net