Kur ushqimi shërbehet edhe nga toka (Video)

Sigurisht se pasi të shikoni këtë video, ju më nuk do të keni dëshirë për të ngrënë diku jashtë, përveç shtëpive tuaja.

Bota

07/08/2015 21:04

Nga pamjet e videos së publikuar në YouTube, shihet një punonjëse e një Fast-Foodi, e cila së pari e gjuan bukën në tokë, duke e fshirë atë, dhe më pas e bën të gatshme për ta servuar tek konsumatorët, transmeton lajmi.net.

Ngjarja ka ndodhur në një Fast Food, në SHBA.

YouTube player