Kur Rezarta zhvesh Zajminën (Foto)

Rrezarta Shkurta dhe Zajmina Vasjari përveq se kolege ato janë edhe shumë mike të mira.

ShowBiz

22/08/2015 14:42

Shpesh kemi parë që Rrezi të realizojë sesione të ndryshme të fotografive me Zajminën.

Ndonëse kjo e fundit nuk heziton që të vijë e nxehtë dhe provokuese si në foto, në performanca ashtu edhe në videoklip.

 Madje në klipin e fundit është Rrezi ajo që e ka zhveshur Zajminën dhe e ka sjellë më seksi se kurrë më parë./10minuta/