Kur Imami e pranon sfidën me kovë me akull (Video)

Imami britanik, Sh Abu Eesa, ka mbështetur kauzën për të pranuar sfidën me ujë të akullt, në ndihmë të të sëmurëve me ALS. Ai mes tjerash shpjegon pse e ka bërë këtë dhe në fund e kryen sfidën.