Kur bie borë e kaltër |FOTO|

Banorët e një qyteti në Rusi i cili ishte ‘goditur’ nga një meteorit në vitin 2013 u zgjuan në mëngjes dhe gjetën rrugët e mbuluara me borë të kaltër. Fenomeni i çuditshëm atmosferik ndodhi në Chelyabinsk, në Malet Urale të Rusisë, kjo ndodhi përhapi frikë se ndoshta bora ishte e kontaminuar me materiale toksike. Disa…

Fun

13/02/2015 23:52

Banorët e një qyteti në Rusi i cili ishte ‘goditur’ nga një meteorit në vitin 2013 u zgjuan në mëngjes dhe gjetën rrugët e mbuluara me borë të kaltër.

Fenomeni i çuditshëm atmosferik ndodhi në Chelyabinsk, në Malet Urale të Rusisë, kjo ndodhi përhapi frikë se ndoshta bora ishte e kontaminuar me materiale toksike.
Disa banorë lokal u ankuan se ju ishte tharë fyti pasiqë kishin pasur kontakt me borën në një hapësirë industriale jashtë qytetit. (lajmi.net)

 

25A27A9F00000578-2952030-Locals_in_Chelyabinsk_Russia_which_was_hit_by_a_meteorite_in_201-a-51_1423824085414 25A27AA600000578-2952030-The_bizarre_weather_phenomenon_sparked_fears_the_snow_was_contam-a-52_1423824099432 25A27AAF00000578-2952030-Local_media_fuelled_fears_of_health_concerns_with_reports_that_s-a-54_1423824135857 25A27ABA00000578-2952030-It_was_also_reported_that_the_government_had_failed_to_respond_t-a-55_1423824150351 25A27ABE00000578-2952030-The_blue_snow_hit_an_industrial_zone_on_the_outskirts_of_the_cit-a-53_1423824123829 25A27AC200000578-2952030-Local_media_reports_later_claimed_to_have_solved_the_mystery_att-a-56_1423824159079 25A27AC600000578-2952030-Local_resident_Dmitry_Kudryonok_said_locals_started_panicking_af-a-58_1423824173050 25A27ACA00000578-2952030-The_Viteks_Company_reassured_locals_that_the_colourant_does_not_-a-57_1423824166495