Kuba nxjerr foto të Fidel Kastros

Disa javë më parë mediat amerikane kanë spekuluar mbi vdekjen e tij, por këto foto të realizuara më 23 janar dëshmojnë se lideri kuban Fidel Kastro është ende gjallë.

Bota

03/02/2015 13:56

I veshur me një këmishë me kuadrata dhe tuta të gjera, pas rreth 5 muajsh larg vëmendjes mediatike, çka çoi dhe në përfoljen e një vdekje të mundshme të tij, rikthehet Fidel Kastro.

Lideri shfaqet përkrah kryetarit të organizatës studentore në ishull, Randy Perdomo.

Sipas këtij të fundit fotot janë realizuar më 23 janar, ndërkohë që para këtyre imazheve dalja e fundit e Kastros ka ndodhur në gusht të vitit 2014 gjatë një takimi të tij me presidentin venezuelian Maduro.