Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Kthehet kosovari që përjetoi tërmetin dhe COVID-19 në Kroaci: Ambasada nuk na mori parasysh

21:09 | 12 Prill 2020

Në Kosovë dita ditës po kthehen qytetarët që kishin mbet jashtë vendit për shkak të mbylljes së kufijve si pasojë e koronavirusit që izoloi thuajse gjithë shtetet e botës. Dje nga Kroacia janë kthyer 70 kosovarë.

Njëri ndër ta ishte edhe Haxhi Krasniqi, të cilit ambasada e Kosovës në Kroaci, thotë ai, nuk i doli në ndihmë as atij e as shtetaseve të tjerë që kishin mbetur atje.

Haxhia përjetoi edhe tërmetin e fuqishëm në Kroaci, ku prapë se prapë mungoi ndihma e Ambasadës së Kosovës atje e cila nuk kishte marr mundin t’i kontaktonte. Me gjithë vështirësinë, ai tashmë po qëndron në karantinë në Qendrën e Studentëve, në Prishtinë.

Ai tregoi për kushtet brenda konviktit dhe pritjen që i për shteti i Kosovës për më shumë shikoni videon. /Lajmi.net/