Kryetarja e Speciales e cakton veten në panelin që do merret me ankesën e Veselit për paraburgimin

Avokati i Kadri Veselit, Ben Emmerson ka dërguar ankesë në Gjykatën Supreme të Hagës në lidhje me mbajtjen në paraburgim të klientit të tij.

Lajme

07/07/2022 16:02

Për këtë, kryetarja e Gjykatës Speciale ka caktuar edhe veten si kryesuese të panelit që do të merret me këtë ankesë.

Veç saj, Ekaterina Trendafilova ka caktuar edhe gjyqtarët Kristinë va nden Vijngart dhe Mihael Bolander.

Ben Emmerson ishte ankuar se mbajtja e Veselit në paraburgim është alarmante për Gjykatën Speciale.

Dokumenti i plotë:

Decision-Assigning-a-Supreme-Court-Panel.pdf