Kryetari i kësaj komune në Kosovë dyshon se banorët e vendit që ai udhëheqë u infektuan gjatë blerjeve për festën e Bajramit

Në Komunën e Mamushës mbrëmë është paraqitur rasti i dytë me koronavirus.

Lajme

10/06/2020 09:04

Kryetari Abdulhadi Krasniqi thotë për RTV Dukagjinin se dy rastet janë të ndara dhe nuk lidhen me njëra tjetrën.

“Dyshimet tona lidhen me blerjet që këta persona kanë bërë për Festën e Bajramit jashtë komunës sonë”, tha ai.

Kryetari i Mamushës thotë se janë venë menjëherë në kërkim të kontakteve të personave të infektuar në mënyrë që të ndalohet përhapja e mëtejme e virusit.

Duke folur për pacientët e prekur nga kjo komunë, Krasniqi thotë se njëri i prekur është një grua që nuk është e punësuar ndërsa për pacientin tjetër thotë se rasti është më shqetësues pasi i njëjti ka pasur një lokal të vogël familjarë dhe mund të ketë pasur kontakte me persona tjerë.