Kryetari i Graçanicës zgjidhet pa balotazh, fiton kandidati i Listës Serbe

Valdeta Kostiq është zgjedhur kryetar i ri i komunës së Graçanicës, sot në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të kësaj komune. 

Lajme

18/01/2015 21:55

Nenad Rasiq nga Progresivna Demokratska Stranka ka marrë 31.52% të votave, Shaip Berisha nga Lidhja Demokratike e Kosovës 1.70% të votave, Dragisha Miriq nga Nova Partija Kosova 1.83% të votave, ndërsa Vladeta Kostiq, i Liestës Serbe ka fituar 64.95% votave. 

Ky është rezultati preliminar nga koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim”. 

Rezultatet e tyre thonë se kryetar është zgjedhur Vladeta Kostiq që do të thotë se kjo komunë nuk ka nevojë që të shkojë në balotazh. 

Sipas DNV-së, të gjitha vendvotimit janë mbyllur me kohë dhe kanë përfunduar procesin e numërimit. (lajmi.net)